Crevillent,15 de març. Des del grup de Joves amb Compromís per Crevillent, veient les queixes rebudes sobre el Centre Jove “Juan Antonio Cebrián” i la Biblioteca “Enric Valor”, s’ha pres la iniciativa de crear una enquesta online perquè els usuaris que acudeixen a aquests centres pogueren manifestar la seua opinió pel que fa a la utilització dels edificis municipals.

Després de promocionar aquesta enquesta en diverses pàgines de Facebook i amb la col·laboració de diferents col·lectius juvenils del municipi, s’ha rebut una alta resposta per part dels joves de Crevillent.

En primer lloc, se li va preguntar als usuaris respecte a l’horari de tots dos centres, i la majoria van coincidir que en època d’exàmens resulta insuficient, ja que molts demanen que en el Centre Jove s’amplie l’horari i no es tanquen les instal·lacions a mig dia.

Pel que fa al Centre Jove, els usuaris també tenen queixa sobre la falta de connexió WI-FI, la falta d’endolls per a connectar els diferents aparells tecnològics que s’utilitzen per a l’estudi i la mala insonorització de les sales d’estudi. 

En l’enquesta, també es van incloure preguntes respecte a la Biblioteca Municipal, i la majoria dels enquestats coincideixen que no existeix cap tipus de control cap als usuaris, ja que els xiquets que acudeixen no respecten les normes de silenci i bon comportament, i desconcentra a les persones que volen anar a estudiar. També s’han rebut queixes, respecte al material de consulta per a oposicions, ja que o no existeix o va deixar de ser vigent fa més de 5 anys. A més també manifesten al uníson que per favor es deixen d’excuses i incloguen ja a la biblioteca de Crevillent en la “Biblioteca en Xarxa”, per què així es multiplicaria el material de consulta i no suposaria una despesa de material.

Per tots aquests motius que han traslladat els usuaris d’aquestes instal·lacions municipals, el Col·lectiu de Joves amb Compromís vol demanar al Grup de Govern que, estudie la possibilitat de millorar aquestes instal·lacions que ajudaran als nostres joves a llaurar-se un futur, ja que tampoc seria una gran inversió, i invertir en els joves és invertir en el futur de Crevillent.

Los servicios que prestan la Biblioteca i el Centre Jove son deficientes y deben mejorarse

 

 

Crevillent,15 de marzo. Desde el grupo de Joves amb Compromís per Crevillent, viendo las quejas recibidas sobre el Centre Jove “Juan Antonio Cebrián” y la Biblioteca “Enric Valor”, se ha tomado la iniciativa de crear una encuesta online para que los usuarios que acuden a dichos centros pudieran manifestar su opinión con respecto a la utilización de los edificios municipales.

 

Tras promocionar dicha encuesta en diversas páginas de Facebook y con la colaboración de diferentes colectivos juveniles del municipio, se ha recibido una alta respuesta por parte de los jóvenes de Crevillent.

 

En primer lugar, se le preguntó a los usuarios respecto al horario de ambos centros, y la mayoría coincidieron que en época de exámenes resulta insuficiente, ya que muchos piden que en el Centre Jove se amplíe el horario y no se cierren las instalaciones a medio día.

 

Con respecto al Centre Jove, los usuarios también tienen queja sobre la falta de conexión WI-FI, la falta de enchufes para conectar los diferentes aparatos tecnológicos que se utilizan para el estudio y la mala insonorización de las salas de estudio.

 

En la encuesta, también se incluyeron preguntas respecto a la Biblioteca Municipal, y la mayoría de los encuestados coinciden que no existe ningún tipo de control hacia los usuarios, ya que los niños que acuden no respetan las normas de silencio y buen comportamiento, y desconcentra a las personas que quieren ir a estudiar. También se han recibido quejas, respecto al material de consulta para oposiciones, ya que o no existe o dejó de ser vigente hace más de 5 años. Además también manifiestan al unísono que por favor se dejen de excusas e incluyan ya a la biblioteca de Crevillent en la “Biblioteca en Xarxa”, por qué así se multiplicaría el material de consulta y no supondría un gasto de material.

 

Por todos estos motivos que han trasladado los usuarios de estas instalaciones municipales, el Colectivo de Joves amb Compromís quiere pedir al Grupo de Gobierno que, estudie la posibilidad de mejorar estas instalaciones que ayudarán a nuestros jóvenes a labrarse un futuro, ya que tampoco sería una gran inversión, e invertir en los jóvenes es invertir en el futuro de Crevillent.