Important acte en la celebració del Dia de la Dona

Crevillent, 7 de març. Compromís va celebrar dissabte passat 5 de març el Dia Internacional de la Dona en la Casa Municipal de Cultura.
Com tots els anys Compromís va celebrar aquest acte tan important, en el qual, Anna Perpinyà, tècnica d’igualtat en el Gabinet de la Vicepresidenta, Mónica Oltra, va realitzar una conferència molt interessant sobre les Polítiques d’Igualtat en l’Administració. Va explicar la funció que s’està exercint en la Generalitat i com s’està estructurant perquè les dones tinguen el mateix pes que els homes, tant a nivell institucional com a nivell de la ciutadania.
També es va realitzar una actuació musical per part del grup crevillentí CODA, que van delectar als acompanyants amb les cançons “California Dream”, “Así fue nuestro amor” i “Hijo de la lluna”.
Per a finalitzar l’acte, es va retre homenatge María Navascuez, una dona crevillentina que s’ha destacat pel seu treball darrere de la igualtat i pels drets de tots els ciutadans, i que tant des del seu treball com a mestra, com des de l’administració en el període que va ser Regidora de l’ajuntament de Crevillent sempre s’ha mostrat com a ferma defensora de l’educació pública, de la llengua Valenciana, de la pau, participant en les mobilitzacions contra la guerra, i en totes aquelles iniciatives que cerquen millorar les condicions de vida dels ciutadans.
Compromís ha realitzat aquest acte per a posar en relleu que la lluita per la igualtat i els drets de la dona ha de ser una prioritat en tots els àmbits de les administracions i la societat en general. Ja que la realitat actual és que malgrat la lluita i els canvis legislatius contra la discriminació i per la igualtat, segueix existint un llarg camí que recórrer.

 

Importante acto en la celebración del Día de la Mujer

Crevillent, 7 de marzo. Compromís celebró el pasado sábado 5 de marzo el Día Internacional de la Mujer en la Casa Municipal de Cultura.

Como todos los años Compromís celebró este acto tan importante, en el que, Anna Perpinyà, técnica de igualdad en el Gabinete de la Vicepresidenta, Mónica Oltra, realizó una conferencia muy interesante sobre las Políticas de Igualdad en la Administración. Explicó la función que se está desempeñando en la Generalitat y como se está estructurando para que las mujeres tengan el mismo peso que los hombres, tanto a nivel institucional como a nivel de la ciudadanía.

También se realizó una actuación musical por parte del grupo crevillentino CODA, que deleitaron a los acompañantes con las canciones “California Dream”, “Así fue nuestro amor” e “Hijo de la luna”.

Para finalizar el acto, se rindió homenaje María Navascuez,  una mujer crevillentina que se ha destacado por su trabajo en pos de la igualdad y por los derechos de todos los ciudadanos, y que tanto desde su trabajo como maestra, como desde la administración en el periodo que fue Concejala del ayuntamiento de Crevillent siempre se ha mostrado como firme defensora de la educación pública, de la lengua Valenciana, de la paz, participando en las movilizaciones contra la guerra, y en todas aquellas iniciativas que buscan mejorar las condiciones de vida de los ciudadanos.

Compromís ha realizado este acto para poner de relieve que la lucha por la igualdad i los derechos de la mujer debe ser una prioridad en todos los ámbitos de las administraciones i la sociedad en general. Ya que la realidad actual es que a pesar de la lucha y los cambios legislativos contra la discriminación y por la igualdad, sigue existiendo un largo camino que recorrer.

 

 

Arxivat en: #DiaDeLaDona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *