Compromís celebra el Dia Mundial de la Dona

Crevillent, 3 de març. Com tots els anys el Compromís per Crevillent organitza l’acte per a celebrar el Dia Mundial de la Dona, dissabte 5 de març a les 19:30 en la Casa Municipal de Cultura.

Des de Compromís es considera que la lluita per la igualtat i els drets de la dona ha de ser una prioritat en tots els àmbits de les administracions i la societat en general, la realitat actual és que malgrat la lluita i els canvis legislatius contra la discriminació i per la igualtat, segueix existint un llarg camí per recórrer.

En la nostra societat continuen sent molt presents els prejudicis sexistes, que adjudiquen rols estereotipats i tradicionals a dones i a homes, i que són la causa de la reproducció de la desigualtat, de la manca de respecte a la llibertat de les dones, dels comportaments discriminatoris davant la diversitat de gènere, en els quals es fonamenta la violència contra les dones.

Per açò explicarem en aquest acte amb la presència d’Anna Perpinyà, Graduada en Psicologia, i coordinadora de “Dons amb Compromís”. realitzarà una conferència sobre “Les noves polítiques institucionals d’igualtat.
Per a amenitzar la vetlada també comptarem amb la presència del Grup Musical de Crevillent, CODA.
Per a concloure l’acte, Compromís realitzarà un homenatge a una dona crevillentina que ha lluitat durant molts anys pels drets de la dona, i ha realitzat un gran treball pel municipi de Crevillent.

Compromís celebra el Día Mundial de la Mujer

Crevillent, 3 de marzo. Como todos los años el Compromís per Crevillent organiza el acto para celebrar el Día Mundial de la Mujer, sábado 5 de marzo a las 19:30 en la Casa Municipal de Cultura.

Desde Compromís se considera que la lucha por la igualdad y los derechos de la mujer tiene que ser una prioridad en todos los ámbitos de las administraciones y la sociedad en general, la realidad actual es que a pesar de la lucha y los cambios legislativos contra la discriminación y por la igualdad, sigue existiendo un largo camino por recorrer.
En nuestra sociedad continúan siendo muy presentes los prejuicios sexistas, que adjudican roles estereotipados y tradicionales a mujeres y a hombres, y que son la causa de la reproducción de la desigualdad, de la carencia de respecto a la libertad de las mujeres, de los comportamientos discriminatorios ante la diversidad de género, en los que se fundamenta la violencia contra las mujeres.

Por ello contaremos en este acto con la presencia de Anna Perpinyà, Graduada en Psicología, y coordinadora de “Dones amb Compromís”. Realizara una conferencia sobre “Las nuevas políticas institucionales de igualdad”.

Para amenizar la velada también contaremos con la presencia del Grupo Musical de Crevillent, CODA.

Para concluir el acto, Compromís realizará un homenaje a una mujer crevillentina que ha luchado durante muchos años por los derechos de la mujer, y ha realizado un gran trabajo por el municipio de Crevillent.

 

 

Arxivat en: #DiaDeLaDona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *