Crevillent, 10 de diciembre. Con el motivo de la visita del Secretario Autonómico de Cultura y Deporte, Albert Girona Albuixech, al yacimiento arqueológico de la Penya Negra, el Grupo Municipal Compromís per Crevillent valora muy positivamente esta visita y valora el Compromis de la Conselleria para el mantenimiento y la conservación de estas importantísimas excavaciones arqueológicas.

Compromís per Crevillent siempre ha dado su apoyo a estas actuaciones conscientes de la importancia arqueológica de este asentamiento arqueológico, como unos de los más importantes de Europa, y por eso hemos presentado una enmienda a los presupuestos de la Generalitat para que se contemple la subvención necesaria para la continuidad de las excavaciones. Además, el Grupo Municipal Compromís per Crevillent se compromete a realizar un seguimiento para asegurarse de que las subvenciones se contemplen en la partida global de excavaciones.

Para Compromís per Crevillent consolidar y ampliar el patrimonio cultural de nuestro municipio ha de ser un objetivo prioritario para el Gobierno Local, y apoyaremos cualquier iniciativa que se oriente a conseguir estos objetivos.

 

 

Crevillent, 10 de desembre. Amb el motiu de la visita del Secretari Autonòmic de Cultura i Esport, Albert Girona Albuixec, al jaciment arqueològic de la Penya Negra, el Grup Municipal Compromís per Crevillent valora molt positivament aquesta visita i valora el Compromís de la Conselleria per al manteniment i la conservació d’aquestes importantíssimes excavacions arqueològiques.
Compromís per Crevillent sempre ha donat el seu suport a aquestes actuacions conscients de la importància arqueològica d’aquest assentament arqueològic, com uns dels més importants d’Europa, i per açò hem presentat una esmena als pressupostos de la Generalitat perquè es contemple la subvenció necessària per a la continuïtat de les excavacions. A més, el Grup Municipal Compromís per Crevillent es compromet a realitzar un seguiment per a assegurar-se que les subvencions es contemplen en la partida global d’excavacions.
Per a Compromís per Crevillent consolidar i ampliar el patrimoni cultural del nostre municipi ha de ser un objectiu prioritari per al Govern Local, i recolzarem qualsevol iniciativa que s’oriente a aconseguir aquests objectius.