Compromís insisteix en la importància de les polítiques d’impuls de l’economia local

Crevillent a 24 de novembre, Compromís es mostra sorprés per les declaracions de PP respecte a les propostes per a crear ocupació, i recorda que proposades com aquesta i similars s’han vingut presentant des de fa anys per part de Compromís, i desgraciadament fins ara aquestes propostes ha sigut sistemàticament rebutjada pel PP fent valdre la seua majoria absoluta. Pel que veiem positiu que ara encara que amb simples matisos tot sembla indicar que és possible arribar a un acord.

Marcelino Giménez, Regidor de Compromís, explica que si la disposició del PP és la que manifesta ara, l’haguera tingut abans podríem haver-nos posat a treballar abans perquè per la nostra banda sempre hem estat disposats, i ara Compromís no es va a embossar en els matisos si en el fons estem d’acord. En cap cas les formalitats poden ni deu ser un impediment per a aconseguir el principal que entenem que és en primer lloc realitzar un estudi i diagnòstic de la realitat del municipi i que quant a l’elaboració d’un pla estratègic i l’establiment de mesures per a determinar quin ha de ser nostra estructura econòmica local ha de comptar amb la màxima participació.
Compartim el canvi de postura del PP respecte als agents que han de participar i continuem considerant que han d’estar tots els agents socials i econòmics de la localitat, i no devem oblidar a les Universitats i a experts econòmics que poden aportar els seus recursos tècnics i coneixements com un element fonamental.
Finalment indicar que a Compromís li és igual el nom que se li done a la Comissió i que aquest, per la seua banda no ha de ser cap impediment i que acceptaríem esmenes en aqueix sentit en honor d’arribar a un acord i avançar. No obstant la creació d’un observatori, Fòrum, Consell Econòmic i Social, etc. Són iniciatives que porten anys molts pobles creats i des de tots els colors polítics, amb governs d’esquerres i de dretes, i des de fa anys ho estem reivindicant a Crevillent i fent-ho constar en el nostre programa electoral com una qüestió de primer ordre en les prioritats de la política local.
Per a Compromís, canviar estructures econòmiques, i adaptar-les a les necessitats actuals és fonamental per a dinamitzar la nostra economia local i impulsar la creació d’ocupació que és el nostre objectiu, i anem a continuar treballant en aqueix sentit tal com ho hem fet sempre, i esperem que en aquesta ocasió on no hi ha majories absolutes siga possible l’aprovació de la nostra moció i arribar a acords puntuals que beneficien al nostre municipi.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *