Crevillent El Portaveu Municipal de Compromís José Manuel Penalva i el regidor i vocal en la comissió de foment econòmic Marcelino Giménez han mantingut una entrevista amb la Secretària Comarcal de Comissions Obreres Carmen Palomar Román i amb Pascual Pascual, responsable de Polítiques Institucionals.

Aquesta reunió realitzada a petició del Sindicat ha servit per a donar a conèixer les últimes dades de la desocupació en la població de Crevillent, així com l’estat de l’afiliació a la seguretat social i també els crevillentins i crevillentines que no disposen de cobertura alguna de la seguretat social.

Dades molt negatives on li pare se situa a l’agost en 4.493 persones i on de mitjana el 90% dels contractes són temporals. També és preocupant que estiguem per sobre de la mitjana estatal en persones que manquen de prestacions, prop del 60% de persones sense cobertura alguna de la Seguretat Social.

En aquesta entrevista també s’han intercanviat idees i propostes davant la preocupant situació en matèria de treball, que suporta el municipi de Crevillent.

El Portaveu Municipal de Compromís, ha manifestat que recolzarà totes aquelles iniciatives, vengen d’on vengen, que suposen la creació d’ocupació digna per als nostres veïns i veïnes, afig Penalva que tal com ens ha demanat el sindicat promourem conjuntament amb altres forces polítiques propostes que vagen en aquest sentit.

L’establiment d’un Pacte Local per l’Ocupació amb la participació de tots els agents socials, la universitat, professionals i grups polítics ha sigut sempre una reivindicació de Compromís i un instrument necessari per a Crevillent, que sistemàticament ha rebutjat el PP amb les seues majories absolutes.

Des de Compromís esperem que en aquesta legislatura siga possible el Pacte Local per l’Ocupació i treballem conjuntament per a millorar les nostres manques en treball i en inversions, així com reduir l’economia submergida que perjudica a treballadors, autònoms i també a empresaris que han de competir en un mercat deslleial.