Crevillent a 15 de setembre, la Portaveu del PP Loreto Mallol afirma que en Compromís no prediquem amb l’exemple i crítica al nostre Portaveu en la Diputació Gerard Fullana per cobrar 68.000 euros bruts anuals, però no diu que l’Alcalde de Crevillent cobra 75.000 euros bruts anuals, més que el president de la Diputació de València i que els consellers, sent el segon alcalde de la província d’Alacant que més retribucions cobra, i aquesta és una dada objectiva en el qual s’han fet ressò tots els mitjans de comunicació de la província i també del país.

En la seua manipulació no diu la Sra. Loreto en les seues crítiques a Compromís que el salari que cobra Gerard Fullana, és el que ha aprovat el PP i Ciutadans, en contra del vot de Compromís i que vam presentar una esmena per a reduir els salaris en la Diputació d’un 15% i el PP i el Sr. César Asencio ho van rebutjar.

També oblida dir la Sra. Loreto que el Sr. Ribó, actual alcalde de València, es va rebaixar substancialment el salari que tenia la Sra. Rita Barberá de més de cent mil euros anuals.

No s’entén com per part de la Sra. Loreto es pot dir que no prediquem amb l’exemple, quan en la Diputació de València que sí governem cap diputat provincial cobra més que el President de la Generalitat i els Consellers i s’ha fet una rebaixa substancial de les retribucions.

Finalment li recordem que els escandalosos salaris de la Diputació d’Alacant els ha marcat el PP i Ciudadanos amb el vot de Compromís en contra i que demanem una rebaixa substancial de les retribucions, com és possible que la Sra. Loreto ens acuse d’una cosa de la que no som responsables?

Seguim afirmant que és inacceptable que el Sr. César Sánchez com el Sr. César Asencio cobren més que el President de la Generalitat Valenciana i seguirem exigint en la Diputació una rebaixa de les retribucions.