Compromís proposa l’obertura de les instal•lacions esportives a l’agost

Crevillent, 17 d’agost. El regidor de Compromís Per Crevillent, Marcelino Giménez, considera inacceptable que un any més les instal·lacions esportives municipals estiguen tancades durant el mes d’agost i proposarà en la pròxima Comissió d’Esports que es contemple en els pròxims pressupostos municipals i de cara a l’any pròxim que estiguen obertes les instal·lacions esportives durant tot l’any.

Per al regidor de Compromís és un error i una falta de consideració total per part del PP cap als crevillentins que estan en la localitat durant el mes d’agost que totes les instal·lacions romanguen tancades a excepció del camp de futbol Enrique Miralles i solament quan entrena el “Crevillent Deportivo” de Tercera Divisió.

En aquest sentit Giménez considera que els annexos del camp de futbol haurien d’estar oberts almenys durant les hores que el Camp Municipal estiga sent utilitzat ja que es pot aprofitar la presència del conserge en aquestes hores, no suposant així cap sobre cost que podria ser l’excusa del PP perquè l’annex romanga tancat.

anexos cerrados

Afig Giménez que un municipi amb una població propera a 30 mil habitants no pot tenir tancades les instal·lacions esportives dels annexos al camp de futbol, el pavelló Felix Candela i les seues instal·lacions annexes, el gimnàs i la piscina municipal pel que haurien de mantenir-se obertes, almenys amb horaris especials adaptades al període estival i a la seua demanda.

D’altra banda, Giménez també ha denunciat el perill que pot suposar que els runners i altres persones de Crevillent que vulguen utilitzar aquestes instal·lacions hagen d’accedir per la zona del pantà i creuant propietats privades per a accedir a l’annex per trobar-se la porta d’accés tancada igual que els vestuaris i serveis.

Marcelino Giménez entén que durant el mes d’agost pot haver-hi menys usuaris que utilitzen les instal·lacions esportives que en plena temporada, però cal recordar que molts clubs comencen la pretemporada durant el mes d’agost, i a més hi ha persones que a títol individual necessiten i volen fer esport també durant aquest mes, com tampoc sembla raonable el cost de de 60 mil euros que va suposar les obres de condicionament i construcció de les dues pistes de pàdel del Pavelló Félix Candela inaugurades al juliol i que ara mateix estan tancades al públic.

Compromís entén que és necessari polítiques afavoridores de l’esport per a tots, recordant que els nostres veïns paguen els seus impostos perquè els presten serveis de qualitat durant tot l’any i no durant onze mesos.

Arxivat en: Esport

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *