Crevillent a 30 de juliol, Compromís considera que la Regidora Loreto Mallol en la seua obsessió per criticar a José Manuel Penalva ha perdut els papers completament, i segueix tergiversant les coses fins a l’absurd.

La Senyora Loreto amb el temps que porta en l’administració hauria de saber que no es pot ser diputat provincial si no s’és regidor electe, i si a més no té memòria li recordem que el que Compromís ha vingut denunciant és que qui té la màxima responsabilitat d’Alcalde en l’Ajuntament, al mateix temps siga Diputat Provincial.


I davant aqueixa qüestió és pel que José Manuel Penalva ja va advertir que si resultava triat Alcalde renunciaria a ser Diputat Provincial.

Però la Sra Loreto en la seua obsessió amb Compromís se supera dia a dia, i ara en la seua línia de falsedats critica l’actuació de l’actual Directora General de Transparència i Participació del Govern de la Generalitat, la crevillentina Aitana Mas. Segons la teoria de la Sra. Loreto, hauria de compatibilitzar els dos càrrecs el de Directora General i el de Regidora.


Però per sentit comú i perquè en Compromís, i en concret Aitana Mas, partim d’una escala de valors ètics en les nostres responsabilitats amb els ciutadans, molt diferents als del PP, encara que legalment és compatible ostentar els dos càrrecs resulta en la pràctica impossible exercir un càrrec de govern amb la dedicació que açò requereix, a València, i el de regidora a Crevillent, però si s’haguera fet segur que la crítica de la Sra. Loreto seria en el sentit contrari i diria que s’acumulen dos càrrecs.

Jesús Ruiz considera que la Sra. Loreto i el PP  deurien  d’utilitzar el temps que dediquen a ser oposició de l’oposició  a resoldre els problemes dels ciutadans i no marxar-se de vacances i ajornar-los fins a setembre, com és el cas per exemple de les propostes de solució urgents presentades en l’últim ple per a pal·liar la situació de falta d’aigua en la zona dels Pontets.