Crevillent a 23 de juliol, Jesús Ruiz, Regidor de Compromís ha manifestat que les declaracions de la Sra. Loreto, Portaveu del PP l’única cosa que posen de manifest és noves falsedats i no haver superat els resultats electorals del passat 24 de maig.

Afig Jesús Ruiz, que l’única cosa que van criticar al Sr. Alcalde en l’anterior legislatura és que cobrara la inacceptable i desmesurada xifra propera de 100 mil euros anuals bruts entre la Diputació i les assistències a l’Ajuntament de Crevillent i d’altra banda un Alcalde havia d’estar tots els dies de la setmana en el seu poble donada la responsabilitat que té un Alcalde.

En canvi no es va criticar al Sr. Moya per ser regidor i diputat. Hauria de saber la Sra. Mallol a hores d’ara que per a ser Diputat Provincial ha de ser Regidor. Pel que no és possible dimitir com a regidor i mantenir l’acta de Diputat, qüestió que sembla desprendre’s de les declaracions de la Sra. Mallol.

El que no diu la Sra. Portaveu del PP, és que el nostre Portaveu i Diputat sí ha manifestat públicament i ho manté que si és triat Alcalde no serà Diputat Provincial, per la qual cosa pot estar tranquil·la la portaveu del PP, ja que si haguera una moció de censura i fóra Penalva Alcalde, immediatament dimitiria com a Diputat Provincial. Aquest és el seu compromís i no dubte que ho complirà arribat el cas.

Però de moment i mentre no dissolguen les diputacions i no canvien les lleis per a ser Diputat és obligatori ser regidor, en canvi no és obligatori ser Alcalde i entén Compromís que un Alcalde ha de tenir dedicació exclusiva en el seu càrrec, entre altres coses per a resoldre els problemes que puguen sorgir de forma ràpida i eficaç i estar sempre al costat del seu poble.

En canvi ser Portaveu d’un Grup només té un caràcter polític i intern de cada grup i afortunadament Compromís per Crevillent és un grup solidari i sap bé repartir i confiar les seues responsabilitats en tots els regidors i tots són portaveus en els seus temes. Afortunadament Penalva no és un Portaveu que no confia en els seus regidors i ha d’intervenir en tot en els plens fins a quan se’ls pregunta per part de l’oposició tal com fa el Sr. César Asencio.