Compromís rebutja les declaracions de la Sra. Loreto en el qual afirma que l’oposició no ha volgut negociar els representants municipals en altres organismes i administracions i manifesta la seua lleialtat a tota la Corporació per a defensar els interessos de la majoria i de Crevillent.

Crevillent, 15 de juliol. El Portaveu Municipal de Compromís, José Manuel Penalva ha manifestat que serà lleial amb tota la Corporació i amb el Govern Municipal quant a les representacions municipals en altres òrgans i administracions pel que estem disposats a seguir negociant i dialogarem amb tots els grups perquè en qualsevol òrgan representatiu es defense la postura que reunisca el major consens possible i el que més interesse al nostre poble.

Afig Penalva que aqueixa és la nostra forma d’entendre la política sense majories i que és també el sentir majoritari de la ciutadania crevillentina.

Des de Compromís es rebutja les declaracions de la Portaveu del PP i li recorda que a petició d’aquest grup es va presentar, en les reunions negociadores prèvies mantingudes amb tots els grups, quins eren els representants d’elecció del Ple i una proposta concreta per a negociar de diferents representants assignats a cada Grup Municipal.

Va ser el propis Sr. César Asencio en el qual es va negar a qualsevol tipus de negociació i se’ns va comunicar en les citades reunions que el seu Govern presentaria una proposta en el qual només inclourien als representants del Grup Municipal del PP.

Aquesta negativa del PP a negociar és el que ha provocat que la resta de grups sí arribaran finalment a un acord de representació en funció de la representació plenària actual i sempre sent respectuosos amb el PP mantenint gran part de les seues representació i atenent també a la seua responsabilitats de Govern.

Afirma Penalva que és incomprensible que alguns dirigents polítics del PP seguisquen pensant que no han canviat les coses i que actuen com sempre i a més els dóna el mateix mentir en honor de justificar un error polític del Sr. César Asencio.

Li recorda a la Portaveu del PP que no hi ha hagut voluntat negociadora del PP, en cas contrari, hagueren retirat la seua proposta en el mateix Ple, i hagueren obert un nou període de negociació ja que en dues setmanes hi haurà un nou Ple ordinari on s’haguera pogut aprovar la proposta consensuada. No va ser així. El Sr. César Asencio va continuar sotmetent a votació la seua proposta i és la manifestació més palpable de voler com sempre imposar la seua voluntat.