En el Ple Extraordinari celebrat divendres passat es va prendre raó de la renúncia de la Regidora de Compromís per Crevillent Aitana Mas.

Crevillent 13 de juliol, Després del nomenament de la Regidora de Compromís Aitana Mas com a Directora General de Participació i Transparència en l’administració valenciana, s’ha produït la seua renúncia a l’acta de regidora en l’Ajuntament de Crevillent.

Les raons de la seua renúncia són evidents, malgrat no existir incompatibilitat Aitana Mas ha manifestat que ha d’estar a València pràcticament tota la setmana el que li impedeix realitzar les seues funcions a plena dedicació en l’Ajuntament i per açò ha presentat la seua renúncia. Afegeix Aitana que no obstant açò seguirà vinculat al seu poble i en estret contacte amb el Grup Municipal i amb el seu Ajuntament amb la intenció de col·laborar estretament dins de les seues noves funcions relacionades en la transparència i participació.

Aitana Mas ha agraït la bona disposició i el tracte rebut en el Grup Municipal de Compromís i ha afirmat que deixa un gran grup municipal i que la persona que li substituïsca farà també un gran treball per el seu poble.

Després de la renúncia d’Aitana Mas, començaran els tràmits perquè Juan Javier Riquelme Leal siga investit com a nou regidor de Compromís per Crevillent, que probablement prendrà possessió en el pròxim ple ordinari del mes de juliol.