Crevillent a 19 de maig. El candidat a l’Alcaldia, José Manuel Penalva ha manifestat hui que Compromís construirà un teatre per al nostre poble perquè és necessari per a la cultura de Crevillent.

Durant les dues campanyes electorals anteriors i ara per tercera vegada vol el PP presentar com a nova promesa electoral la construcció del Teatre Chapí, després d’haver incomplit sistemàticament i després d’haver sigut incapaç en vint anys d’haver construït aquesta obra imprescindible per al poble.

Entén Compromís, així ha manifestat Penalva que aquesta infraestructura és indispensable perquè tenim vertaderes institucions en el món cultural que no poden desenvolupar tot el seu potencial per la falta d’aquesta obra. Casos com els cors de la localitat, la Banda de Música i molts artistes individuals de teatre o de la música ho necessiten.

A més els ciutadans de Crevillent no poden gaudir plenament ni d’una oferta variada d’obres teatrals, ni de concerts, ni d’activitats culturals com es mereixen. Pel que es veuen obligats a anar-se a localitats veïnes per a gaudir d’un ampli ventall d’activitats i serveis culturals.

Així s’ha traslladat a la Coral Crevillentina en la reunió mantinguda fa diversos dies i hui mateix a la Banda de Música de la localitat.

Penalva ha acabat la seua proposta incidint que la cultura igual que la innovació seran en nostre poble sectors que poden activar la nostra economia local, crear ocupació que tanta falta fa i per açò és considerat com un objectiu principal. També ha anunciat que en el moment que es forme el govern té la ferma decisió de nomenar un equip de persones que es van a dedicar en exclusiva al fet que al final d’aquesta legislatura el Teatre Chapí siga una realitat i no com en altres legislatures una promesa incomplida i diverses tanques oxidades.