Crevillent a 14 de maig. El Portaveu del Grup Municipal de Compromís per Crevillent i candidat a l’Alcaldia José Manuel Penalva considera que les crítiques abocades pel PP contra empresaris i autònoms que es dediquen a la construcció a Crevillent ens sembla injusta.

Penalva considera que el sector de la construcció en general i sobretot en la localitat ha patit una important reconversió a causa de l’esclat de la bambolla immobiliària que precisament va encoratjar les polítiques del PP i de l’ex president Aznar.

Que els empresaris de la construcció s’associen i demanen al govern del torn que realitzen polítiques que els ajuden a passar aquesta mala situació o que denuncien aquelles polítiques que consideren que els perjudiquen, no hauria de molestar a ningú. Hauria de ser una pràctica normal.

Per a Penalva, he estat en diverses reunions en les quals la recent associació ens ha explicat els seus problemes i per descomptat hi ha anàlisis i propostes que compartim i unes altres no i açò no ens ha suposat cap molèstia, les entenem i la nostra actitud és que en allò que no compartim plenament anem a cercar punts de trobada.

Afig Penalva que els constructors tenen tot el dret a exposar els seus problemes i el Govern Municipal siga del signe polític que siga vetlar per l’interès general i fer-ho compatible amb les demandes d’un sector econòmic tan important com el de la construcció.

Assenyala el Candidat a l’Alcaldia que l’important és cercar solucions als problemes i no desqualificar a qui denuncia que té problemes i que són raonables i que a més afecten negativament al municipi.

Entén Compromís que proposades com la rehabilitació del nostre nucli urbà, l’impuls a l’economia verda, a sectors de les energies alternatives, apostar per les petites obres i no únicament per l’asfalt, ajudarien a les nostres xicotetes i mitges empreses que en aquests segments econòmics són competitives.