Crevillent, 12 de maig. Compromís per Crevillent considera prioritari que l’Ajuntament dispose de programes de rehabilitació interior per al nucli urbà. Existeixen molts solars vuits i cases i façanes en estat ruïnós que estan donant una imatge pobra del poble i a més creant problemes estructurals des d’un punt de vista urbanístic.

Per a Penalva Portaveu Municipal i candidat a l’Alcaldia de Compromís per Crevillent, considerem que el treball que realitzem des del Grup Municipal elaborant un catàleg de solars vuits ha sigut molt important com a treball previ per a donar solució alguns dels problemes de deterioració del nucli urbà.

55-Ismael Candela en front de 1-11

Afig Penalva que és el meu compromís que hagen partides pressupostàries tots els anys destinada a aquests plans de rehabilitació per a poder ajudar als propietaris a rehabilitar i a més crear ocupació i d’altra banda realitzar convenis de cessió temporal de l’ús d’aquests solars varis per a establir zones d’esplai públic.

Per a Compromís no s’entén que per motius electorals el Sr. César Asencio diu que vol gastar-se dos milions d’euros per a alçar carrers a deu dies de les eleccions i no destine ni un euro a un programa de rehabilitació interior que és necessari per a revitalitzar el municipi des d’un punt de vista urbanístic i econòmic ja que podrien beneficiar-se per aquestes petites obres moltes empreses locals.