Crevillent a 29 d’abril, Compromís considera que la situació de la urbanització del Pinar és un exemple clar de la forma de gestionar i governar de l’actual alcalde del PP.

Primer afirma que és una urbanització privada i que s’està actuant en un lloc de responsabilitat del promotor que ha abandonat l’obra sense acabar i sense mantenir com li ha de correspondre i segon no assumeix cap tipus de responsabilitat a pesar que va patrocinar políticament aquest projecte.

Com ja va advertir aquest Grup Municipal des dels seus inicis, aquest projecte anava a costar-li diners al poble de Crevillent per irresponsabilitat d’un Alcalde que es va unir a aquest promotor en un projecte megalòman concebut des de la cultura del “pelotazo”, i que no responia als interessos generals del nostre urbanisme.

Que novament el PP fa propaganda electoral amb diners públics ja que actua ara, després d’haver estat abandonat el Pinar durant diversos anys.

José Manuel Penalva, Portaveu de Compromís i candidat a l’Alcaldia, manifesta que sobre les actuacions que ara s’anuncien de neteja i reparació de l’entorn s’havia d’haver actuat abans i no a un mes de les eleccions, mentrestant els residents en aquesta urbanització han hagut de patir els inconvenients d’un Alcalde que prefereix fer les coses unes setmanes abans de les eleccions amb finalitats electorals.

Afig Penalva que en aquest assumpte que la pròxima Corporació haurà d’assumir una herència amb importants conseqüències econòmiques i urbanístiques per a l’Ajuntament i per als propis veïns del Pinar. Hi ha moltes possibilitats que siguen els propis veïns d’aquesta urbanització els que en un futur hagen de pagar les obres pendents de realitzar i que era responsabilitat del promotor privat pagar-les.

Per cert realitzar obres i fer visites a manera d’inauguració incompleix la llei electoral. No obstant aquest Grup no va a fer com el PP perdre el temps en aquestes qüestions que no porten a cap part, i que a més podem veure com en algunes d’aqueixes obres i serveis recentment inaugurats, al dia d’avui se segueix treballant en elles o estan incompletes, la qual cosa suposa un menyspreu a la ciutadania.

Ni les inauguracions o visites, ni utilitzar els diners de tots els crevillentins en les últimes setmanes van a evitar un canvi de govern i d’un Alcalde que porta vint anys governant amb majories absolutes i de forma personalista al marge dels interessos generals de la ciutadania.

Des de Compromís és més important i per açò anem a proposar en el pròxim govern realitzar una auditoria d’aquest expedient d’urbanització perquè entenem que s’han comès irregularitats i perjudicis a les arques públiques. A més de que s’informarà de forma transparent i veraç de tot el que ha passat en el Pinar.