Crevillent a 18 de març, el Grup Municipal de Compromís s’ha reunit amb l’Associació de Comerciants per tal d’intercanviar impressions respecte a la situació del comerç a la nostra localitat així com recollir les preocupacions i suggeriments dels associats que es tindran en compte a l’hora de l’elaboració del programa de govern de Compromís.

Es van plantejar algunes qüestions que es consideren fonamentals per al desenvolupament del comerç de proximitat com és la falta d’aparcaments, sobretot, a la zona central del poble. Aquesta problemàtica no sols afecta als propis usuaris i clients dels distints comerços associats o no sinó que també repercuteix en els comerciants més allunyats del centre que veuen com es dificulta la seua tasca als bancs, etc.

A més, també es va tractar el tema de les fires que s’organitzen per part de l’associació amb col·laboració de l’Ajuntament de Crevillent on es va coincidir que aquestes han de ser obertes a tots els comerços.

Per a Compromís és essencial escoltar a tot el teixit social i organitzatiu de la nostra societat per tal de conèixer la situació real de tots els sector i àmbits i així poder desenvolupar les propostes i iniciatives que conformaran el programa de govern de Compromís.