Crevillent a 13 de març Compromís considera que amb aquesta publicació de la Memòria Municipal de gestió l’Alcalde governa per als seus interessos electorals i no per a les persones ja que en cap cas reflecteix la realitat del municipi ni les activitats de tot l’Ajuntament, ni els incompliments. Només és reflex del clàssic auto-bombo al fet que ens té acostumats.

Una vegada més César Augusto Asencio malgasta 12.000 € dels Crevillentins amb l’edició de 3.000 revistes denominades Memòria Municipal per a donar-se auto-bombo sense donar compte a ningú, per mitjà d’una adjudicació directa, sense pressupost alternatiu.

Des de Compromís denunciem aquestes pràctiques doncs estem convençuts que és excessivament car màxima quan els Crevillentins estem patint retallades de tot tipus i moltes famílies ho estan passant malament, és indignant aquest tipus de malbarataments.

És incert que siga un instrument útil, més aviat serveix només de propaganda en període electoral i després queda en els arxius. El més greu és que novament siga fa amb diners de tots els ciutadans hagen votat al PP o no. En aquesta ocasió 12.000 euros mentre es tenen pressupostos insuficients per a ajudes d’emergència o altres serveis municipals que afecten al dia a dia de les persones.

Penalva ha manifestat que aquesta despesa és una falta de consideració que indigna a les persones que pateixen les retallades en necessitats bàsiques com pot ser el copago sanitari i de medicaments, o en les beques per a estudiants i en els menjadors escolars.

Afig Penalva que tota aqueixa informació, més la que no està continguda en la memòria de forma deliberada, es troba en les hemeroteques dels periòdics escrits i digitals, en els arxius i en les actes dels Plens. I per tant a la disposició de qualsevol ciutadà que s’interesse, sense necessitat d’aquesta despesa supèrflua i innecessari en propaganda partidista.

Entén Compromís que el PP i el Sr. César Asencio no entén que la ciutadania exigeix una nova forma d’entendre la política, fora de cotxes oficials, de grans sous, de clientelismes polític i de despeses per a la seua lloa.