Penalva exigeix a César Asencio que es deixe de prepotències i es pose a resoldre els problemes reals que tenen els seus veïns durant el que li queda de mandat

Crevillent a 10 de març, José Manuel Penalva, Portaveu Municipal de Compromís considera que l’Alcalde actua amb prepotència i menyspreu als seus adversaris polítics, com ens té acostumats, en aquesta ocasió, acusant-nos de desconeixement respecte a la falta de solució definitiva respecte a la partió de muntanya pública.

Afig Penalva, que ha sigut i segueix sent habitual que el Sr. César Asencio siga Alcalde però no assumisca mai cap tipus de responsabilitat dels seus fracassos i a pesar que aqueix assumpte va ser una promesa seua fa vint anys. És evident que en aquest assumpte s’ha actuat amb lentitud i ineficiència sota la seua responsabilitat i la de la Generalitat també governat pel PP i que no pot excusar-se dues dècades per una suposada complexitat tècnica.

Penalva considera que el problema de fons és que primer es va voler governar sobre la base de projecte megalòmans i grans esdeveniments i ara es prefereix governar a colp de titulars sobre inauguracions en els últims tres mesos de legislatura, encara que siguen uns metres d’asfalt en una rotonda, en comptes d’estar treballant per a resoldre els problemes de les persones que els afecten en el seu quefer diari durant tota la legislatura.

Per a Compromís per Crevillent, el problema de tenir un Alcalde que no es dedica en exclusiva al seu poble i acumula càrrecs orgànics i institucionals, recordem Vicepresident de la Diputació i abans diputat autonòmic provoca ineficiències i lentitud en la implantació de les polítiques públiques a més de confondre la seua carrera política amb els interessos de la ciutadania. Açò explica que a tres mesos de les eleccions li córrega pressa amb les inauguracions.

Penalva ha recordat que resoldre els problemes dels nostres veïns i est és un d’ells hauria de ser la prioritat d’un responsable públic. La falta d’aprovació definitiva de la partió pública afecta a moltes propietats adjacents amb terreny públic i crea una sèrie de problemes administratius de definició de la propietat.

Treballar tots els dies de la legislatura al servei dels veïns exigeix un compromís públic i és que de ser triat Alcalde, ni actuaré amb prepotència i menyspreu amb l’oposició del PP o d’altres forces polítiques, ni ostentaré un altre càrrec públic que no siga la d’Alcalde, per a dedicar tota la meua dedicació als veïns i veïnes del meu poble, ha conclòs el Portaveu Municipal i candidat a l’Alcaldia per Compromís per Crevillent.

Arxivat en: Institucional, Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *