Crevillent a 27 de febrer, Compromís proclamarà demà dissabte a València als candidats elegits en les primàries.

El Consell General de Compromís, màxim òrgan de decisió de la Coalició donarà la seua aprovació a totes les candidatures triades en el procés de primàries que Compromís ha realitzat i el què han participat 28.892 votants el que ha suposat una participació a nivell de País València del 72,8% dels 39.655 electors inscrits.

Un cop finalitzat el Consell General tindrà lloc el primer acte de precampanya de la coalició en el Complex Esportiu Cultural La Petxina de València amb la participació de Mónica Oltra, Candidata a la Presidència de la Generalitat, i els caps de llista a les circumscripcions de València Enric Morera, Alacant Mireia Mollà i Castelló Vicent Marzá.

A València viatjaran una representació de Compromís per Crevillent, encapçalat pel candidat a l’Alcaldia José Manuel Penalva, i els candidats locals Jesús Ruiz, Dory Cortés i Rosa Gómez.

Mentre, els joves de la formació ecosocialista participaran en una trobada Jove a Alacant per tal d’organitzar la campanya electoral i configurar propostes per als programes de govern on també assistiran una nombrosa representació crevillentina encapçalada per la candidata i portaveu local Aitana Mas.