Compromís recorda al regidor d’educació que aquest es el segon canvi en el model educatiu universitari en menys de 5 anys

Crevillent a 26 de Febrer. En resposta al regidor d’Educació, Miguel Angel Sánchez, Compromís recorda que aquest es el segon canvi en el model educatiu universitari en menys de 5 anys la qual cosa debilita el propi sistema i, a més, impedeix veure els resultats del primer canvi que es va peroduïr al 2010 quan es van implantar els Graus.

Aitana Mas afirma que “la Secretaria d’Estat d’Educació podrà dir que suposarà un estalvi però la realitat la viuen les families que han de fer front a unes taxes desorbitades que s’han incrementat en un 82% respecte a les existents abans de 2010 amb situacions d’atur, de cobrar prestacions mínimes o fins i tot amb un sol sou que impossibilitat garantir el pagament de la matrícula”.

Conclou Aitana Mas, “El govern del PP ha retallat més de 5000 milions d’€ en educación des de 2011, reduint les beques i endurint els requisits per poder optar a elles. Populisme és vendre que l’educació universitaria és barata quan, per exemple, els alemanys paguen deu vegades menys que nosaltres. El seu partit vol aconseguir dues coses clarament: la primera, que les families vagen als bancs a demanar crèdits i continuar així afavorint als seus amics banquers i, la segona, que no tots poguem tenir les mateixes oportunitats a l’hora d’estudiar, fent que sols aquells amb recursos econòmics puguen anar a la universitat”.

Arxivat en: General, Moviments Socials

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *