Compromís per Crevillent presentarà una proposta perquè siga estudiada pel govern municipal del PP en matèria de Joventut

Crevillent a 26 de novembre, des de Compromís entenem que és hora de donar protagonisme als més joves de la nostra localitat. Davant aquesta situació, el grup municipal de Compromís per Crevillent de la mà de la regidora Aitana Mas presentarà cada mes una proposta en matèria de joventut perquè el govern del PP ho estudie per posar-ho en marxa.

Aitana Mas manifesta que “l’Alcalde i el regidor de joventut fa temps que van abandonar les polítiques de joventut centrant-se solament en uns pocs cursos i el famós Centre de Oci Juvenil que porta mesos i mesos de retard i que recorde que no ens importa tant el continent sinó el contingut que se li done després. No és meua sola la percepció de què aquest poble està mort, la tenen fins i tot la gent més gran de la nostra localitat i, és per això que,  anem a proposar-li idees al govern del PP per fomentar que els joves puguen fer alguna cosa més que estar sentats en un banc veient com passa la vesprada del dissabte o agafant un autobús per a anar a les localitats veïnes”.

Per a la regidora de Compromís, Aitana Mas, “Hem de començar a canviar de polítiques de joventut. Hem d’apostar per una participació més activa dels nostres menuts i joves perquè tinguen opcions d’oci a la nostra localitat”. “En aquest mes de novembre anem a proposar una activitat per als adolescents entre 12  i 16 anys que es duria a terme els dissabtes de vesprada a les instal·lacions municipals on rebrien classes de ball per grups de distintes modalitats de manera totalment gratuïta. Una activitat on podran relacionar-se entre sí, fer noves amistats, passar-ho i fer exercici”.

Compromís considera que és una proposta totalment assumible i espera que no siga rebutjada només pel fet de que vinga per part d’un grup de l’oposició. És el moment de centrar les polítiques en aquells que no només són el nostre futur sinó que també són el nostre present.

Arxivat en: Joves

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *