Crevillent a 12 de novembre, el grup municipal de Compromís considera que la visita de la consellera d’Infraestructures, Territori i Medi Ambient Isabel Bonig, és un acte més de propaganda del PP.

Per a Compromís que la Consellera s’interesse pels museus de la Setmana Santa i de la festa de Moros i cristians ens sembla bé així com que la Conselleria done el seu suport a la declaració d’Interès Turístic Internacional com és la seua obligació, i com hem fet totes les forces polítiques de la corporació.

La regidora Aitana Mas considera que els representants municipals no podem obviar davant els responsables del Govern de la Generalitat els incompliments en matèria d’infraestructures i serveis que afecta directament a Crevillent i les conseqüències de les retallades en serveis i prestacions socials i en educació i sanitat que també ens afecta. El que s’espera de l’Alcalde com a màxim representant dels crevillentins és que dedique el seu temps i relacions amb els alts càrrecs del seu partit a exigir i reivindicar tot allò que necessitem i se’ns aquesta negant, i no només actes protocol·laris.

Per a Compromís l’Alcalde hauria d’haver aprofitar aquesta visita per exigir que no es recorrega el decret que anul·la el copagament als discapacitats, per exigir l’Ambulància del SVB durant la 24 hores, així com les inversions en educació que permeten que les beques de menjador puguen arribar a tots els nens i nenes que ho necessiten.

Per Aitana Mas s’hauria d’haver aprofitat aquesta visita per exigir que s’assumisca la construcció del Teatre Chapí i que no continuen amb l’estafa que porten anys fent-nos als crevillentins d’anar canviant l’encàrrec d’organisme, primer CIEGSA, després la Societat de Parcs Temàtics , i ara el EIG que és l’Entitat d’Infraestructures de la Generalitat Valenciana, canvis que s’han produït en la mesura que aquests organismes no complien i es veien embolicats en la corrupció i el malbaratament sense control per part dels responsables del PP.

Que expliquen perquè no està en marxa el CRIS, o que hi ha d’aquella història que els 5 milions d’euros que ens ha costat la mala gestió de l’Alcalde i que s’han perdut dels Pressupostos que haurien de revertir en serveis als ciutadans, els anava a assumir la Generalitat.

Per a Compromís un cop més estem davant d’un Govern Municipal que ja no és capaç de defensar les necessitats del Municipi ni davant els responsables del seu propi partit.