Crevillent a 27 d’octubre, hui ha anunciat Hidraqua una sèrie de mesures encaminades a millorar les seues relacions amb els usuaris fonamentalment quan puguen produir-se consums excessius de l’aigua per trencaments i avaries o la presentació de pressupostos per a la realització d’enganxes.

És curiós com aquestes mesures tenen relació amb les al·legacions que este Grup Municipal va presentar al Reglament de l’Aigua en el qual es proposava més equanimitat en el tractament dels consums excessius de l’aigua per avaries i denunciem el monopoli en els enganxes i escomeses.

En part es va estimar les al·legacions presentades per Compromís i ara s’anuncien aquestes mesures que intenten dissipar algunes qüestions que plantegem i que van ser rebutjades. Aquest grup veu amb relativa satisfacció que malgrat les crítiques realitzades al treball d’este Grup i que en aquesta ocasió venien de la mà del PP i dels qui li van recolzar, al final els beneficiats puguen ser els ciutadans.

No estàvem mal encaminats en les nostres al·legacions, i encara que el que ara es planteja no és tot el que és necessari ni satisfà a la ciutadania, però almenys hem aconseguit millorar el que tenim.

El treball sempre té els seus fruits, i les crítiques injustificades i amb l’únic motiu si es fer propaganda, només serveixen per a els qui res o poc han de dir.