Crevillent a 28 d’agost, el Grup Municipal de Compromís considera injustificable la privatització del centre d’informació juvenil “Juan Antonio Cebrián”.

L’equip de govern del PP planteja que siga una empresa externa la que contracte el personal que gestionarà aquest servei, en aquest cas cinc persones: un coordinador, dos conserges i una netejadora.

Per a la regidora de Compromís, Aitana Mas, “aquesta contractació pretén evitar que qualsevol jove de la localitat aspire en igualtat de condicions i baix els principis de mèrit i capacitat a accedir a un lloc de treball públic. D’aquesta manera serà una empresa privada la que designarà els empleats segons la seua conveniència o segons els seus interessos”.

“No té sentit que si la contractació és de personal es faça fora del principi de lliure concurrència pública i que, a més, és més car que fer-ho directament ja que l’empresa obtindria uns beneficis, cosa que si ho fera l’Ajuntament seria un estalvi” afegeix Aitana Mas.

Compromís vol deixar clar que amb aquest sistema no es garatitza que no hagen enxufismes com ha ocorregut amb alguns contractes a l’Hospital Vinalopó de gestió privada.

Per tant, des de Compromís entenem que aquests treballs han de ser completament realitzats per empleats públics i possibilitar mitjançant proves objectives que qualsevol crevillentí o crevillentina tinga possibilitats d’accedir lliurement i en condicions d’igualtat i no comprenem per què un servei que pot dur a terme l’Ajuntament s’ha de privatitzar. Pot ser l’única finalitat és la de deixar-ho tot lligat abans que canvie el govern local.