Comunicat sobre la inminent destrucció de part del nostre patrimoni históric i cultural

La demolició de la façana de l’Iris suposa una agressió més al patrimoni cultural i històric de Crevillent. I és conseqüència de la política del PP quan en l’aprovació del Pla General vigent es van desclassificar moles construccions que a l‘anterior Pla (de l’any 1983) sí que estaven protegides pel seu interés patrimonial.

La demolición de la fachada del Iris supone otra agresión más al patrimonio histórico y cultural de Crevillent. Y es consecuencia de la política del PP cuando en la aprobación del Plan General vigente se desclasificaron muchas construcciones que en el anterior Plan (del año 1983) si estaban protegidas por su interés patrimonial.

Arxivat en: Institucional

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *