Crevillent a 12 de juny, en la comissió d’obres s’ha portat l’aprobació i inclusió en la convocatòria d’ajudes  de la Diputació  d’Alacant per al pla d’inversions en obres i reparacions de cooperació municipal financerament sostenible el projecte  de reurbanització del carrer Reverendo Pascual Martínez i el acondicionament de l’ampliació del Parc Nou.

 

Per a la regidora de Compromís, Aitana Mas, “que es torne a apostar per fer una obra al Parc Nou sense ser prioritària amb i que pot esperar sense problema i es deixe de banda carrers com Macha i Corrales demostra la falta de planificació i prioritats que té el PP”.

 

Aitana Mas afirma que “el passat ple de maig ja vaig fer una pregunta respecte a la situació d’aquestos carrers i el regidor d’obres, Rafael Candela, va argumentar que les subvencions venien a principi d’any i que havíem d’esperar. Però la realitat és que ara també es donen subvencions i no s’ha tingut en compte les condicions tercermundistes que aquestos veïns han de suportar”.

 

Per a Compromís el fet de què no s’haja realitzat l’inventari de carrers amb prioritats d’actuació que ha reclamat en diverses ocasions suposa una manca de planificació important i una utilització electoralista d’aquestes. Perquè als carrers Macha i Corrales visquen pocs veïns en comparació amb altres zones sobre les que sí que s’ha actuat no vol dir que no tinguen una necessitat real que s’ha d’intentar pal·liar en la mesura que siga possible però de manera prioritària.

 

La regidora ecosocialista destaca que el fet de que es gasten 240.000€ en unes pistes al Parc Nou o 75.000€ en una valla innecesaria per rodejar el museu arqueològic, demostren que hi ha diners per allò que el PP vol sense en tindre en compte les necessitats reals.