Comunicat del col·lectiu de Compromís per Crevillent

Aquesta setmana ha tingut lloc una reunió entre la Presidència de la Creu Roja i una representació de Compromís encapçalada pels portaveus municipal i del col·lectiu local. En aquesta reunió s’ha pogut escoltar les explicacions i aclariments del President de la Creu Roja en relació al succeït en una de les taules electorals, en la qual diversos membres de la Creu Roja van subministrar avituallament als interventors del PP d’aqueixa taula, tal com es va sol·licitar públicament per part del nostre Portaveu Municipal. El contingut d’aquesta reunió i les explicacions i aclariments realitzats es donaran a conèixer en primer lloc al col·lectiu.

Quant a les declaracions del Sr. Moya en el qual s’afirma que nostra apoderada i exregidora Remedios Martínez va insultar als seus interventors i als membres de la Creu Roja són rotundament falses, però ja estem acostumats al fet que un personatge com aquest difame i mentisca per a aconseguir mantenir-se en el poder costi el que costi.

Remedios Martínez és una persona molt volguda no solament pels nostres simpatitzants i militants, sinó també per molts veïns de Crevillent per la seua trajectòria de tota la vida en defensa de les llibertats i els drets socials, i la labor realitzada durant vuit anys en l’Ajuntament com a regidora a favor del seu poble. I els qui la coneixen saben que estan davant una persona integra, honesta i incapaç d’insultar a ningú, com es pretén traslladar a la opinió publica de forma impresentable per part d’aquest representant del Partit Popular.