El regidor d’educació desconeix quina es la problemàtica que més atén el gabinet psicopedagògic municipal.

Crevillent a 20 de maig, Compromís manifesta que el Sr Sánchez regidor d’educació del govern del Partit Popular, si que ens ha negat la informació que este grup de Compromís per Crevillent li demanava, perquè ell desconeix quina es la problemàtica escolar que més atén el gabinet psicopedagògic, i s’escuda en que les dades pertanyen a Conselleria i que es allí on hem de demanar-les explicant quins son els motius.

Per tant demostra, que la seua gestió en matèria d’educació, com ell mateix reconeix, es política, i que no té cap interès per conèixer-les, sino ens les haguera tingut que proporcionar.

D’un altra banda el no conèixer aquesta problemàtica, fa que no puga posar a disposició del gabinet psicopedagògic municipal els recursos necessaris per a poder pal·liar aquesta problemàtica, no sols amb mitjans humans, sino amb tallers i cursos per a pares i mares etc…

L’edil d’Educació, Miguel Ángel Sánchez, afirma que “no ha negat informació a Compromís sobre el gabinet psicopedagògic”. Sánchez ha indicat que ja li va explicar a la regidora Dory Cortés en Comissió que “si vol accedir a les dades sobre atenció escolar en este servei municipal deurà sol·licitar-los a la Conselleria d’Educació”.

La regidora de Compromís per Crevillent, es la seua feina de fiscalització de la tasca que fa el govern en matèria d’educació, no de “persecució” segons afirma Sánchez, ha de posar en qüestió, si es necessari, totes les coses, organismes i demés que afecten a la comunitat escolar, i encara que el gabinet psicopedagògic municipal, fa una labor encomiable i digna d’elogiar, també es pot millorar si se té interès per conèixer les problemàtiques que més afecten als i les escolars crevillentins i crevillentines.

La regidora de Compromís Dory Cortes manifesta que el  Grup de Compromís per Crevillent sempre a donat tot el suport al gabinet psicopedagògic, quan va ser el govern del PP de Crevillent, va voler traspassar les seues competències al Servei Psicopedagògic d’Elx, i se’ns va negar una i altra vegada la seua desaparició, no es compromís el que menteix, sino el govern del PP, i com que han destinat a una psicòloga a serveis socials, no podem deixar de preocupar-nos, quan son els i les escolars crevilletins i crevillentines que tenen dificultat d’aprenentatge, els que ho pateixen.

Que el Sr Sánchez diga que “en els últims 3 anys s’ ha mantingut i millorat l’atenció psicopedagògica dels escolars crevillentins”, no sols falta a la veritat sino, que amés s’ha mantingut gràcies al suport dels directors del centres educatius i a la denuncia d’esta regidora, que no ha faltat a la veritat i que la opinió del regidor, no farà que seguixca fiscalitzant la poca tasca en matèria d’educació fa este regidor, que amés es caracteritza per les poques iniciatives que té.

 

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *