Compromís lamenta la negativa a reconèixer la figura de Manuel Menargues com a primer Alcalde de la democràcia a Crevillent

Crevillent, 8 de maig. Compromís qualifica de desafortunades i malintencionades les declaracions de la Portaveu del PP en afirmar que moció presentada per aquest grup municipal per a posar el nom del Parc Municipal al que va anar el primer Alcalde triat democràticament de Crevillent D. Manuel Menargues Vicens, contribueix a “recordar enfrontaments entre Crevillentins” i recordar “que va haver-hi assassinats abans, durant i després de la República, i a més de totes les ideologies”.

Per a Compromís aquestes afirmacions de la Sra. Loreto són de pèssim gust i mentir sabent, doncs deuria conèixer i si no li l’anem a recordar, que aquest col·lectiu sempre ha respectat el nom dels nostres carrers i places dedicats a persones de Crevillent, inclosos Alcaldes de la Dictadura, independentment que hàgem estat o no d’acord amb la seua figura política, precisament ho vam fer per la concòrdia entre tots els Crevillentins, per la qual cosa ens sembla indecent que se li negue el nom d’un parc a una figura de la història de Crevillent com és D. Manuel Menarges Vicens.

Des de Compromís volem advertir a la Sra. Mallol i al PP, que no és ella ni el seu partit els més indicats per a donar lliçons als ciutadans de Crevillent, sobre la defensa de les llibertats, de la Democràcia i per descomptat de la Constitució Espanyola.

En aquest sentit volem manifestar que no fa mancada recordar-li quin va ser l’actitud en la transició política de la dreta que representen, posant tots els obstacles que van poder a l’aprovació de la Constitució Espanyola.

Finalment, des de Compromís lamentem la negativa del PP a aprovar aquesta moció i que posa de manifest la negativa de recuperar la memòria de tots els crevillentins i que romanga exclusivament la d’aquells afins a la seua adscripció política.

Arxivat en: Memòria Històrica

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *