Crevillent a 20 de març, des de Compromís per Crevillent consideren que els problemes existents en la gestió de la policia local són responsabilitat de l’Alcalde que ostenta la prefectura superior d’aquest cos a Crevillent i del Regidor de Policia Manuel Moya per delegació. Com sempre el Govern Municipal del PP intenta responsabilitzar als altres i posar excuses quan hi ha crítiques a la seua gestió i en canvi s’atribueixen en exclusiva la mateixa gestió quan es tracta de tallar cintes i de fer discursos en les inauguracions.
El Sr. Moya, en les seues declaracions, confon escoltar les propostes, els suggeriments o les reivindicacions fetes amb el propòsit de millorar el servei de Policia Local, amb estranyes conspiracions o contubernis coordinats entre l’oposició i els sindicats. Aquest grup li demana al Sr. Moya que siga més positiu i tinga una posició receptiva i oberta amb els representants dels ciutadans.
Per al Portaveu Municipal, José Manuel Penalva, les declaracions del Sr. Moya són contradictòries. No es pot acusar d’estratègies conjuntes per reivindicar millores o denunciar deficiències en l’organització del servei, i d’altra banda dir que en la comissió no s’ha plantejat cap reclamació. Sap el Sr. Moya i a les actes de les diferents comissions ens remetem, que en reiterades ocasions tant per part dels representants sindicals com per part de l’oposició es plantegen en la Comissió de Personal i altres comissions, propostes de millores en la qualitat dels serveis que presta l’Ajuntament que no són ateses.
Compromís insisteix que sens dubte existeix la percepció en la ciutadania que el servei de la Policia Local és manifestament millorable i les propostes que se li vénen fent al Govern Municipal van sempre en aqueix sentit, per la qual cosa lluny de tenir una actitud immobilista o de responsabilitzar als altres, la qual cosa ha de tenir-se és una actitud positiva i receptiva.
S’afig que per molt que el Sr. Moya venja a dir que totes les propostes que es realitzen són accions que ja està duent a terme, i apunta que “la majoria de propostes es concreten en pura estadística”. És la demostració que el Regidor de Policia aquesta fora de la realitat del que està succeint en el seu municipi, la qual cosa suposa un obstacle per a una millora efectiva de serveis municipals que es presten als ciutadans.