Crevillent a 4 de març, fa uns mesos que el Consell va fer pública la proposta de un pla d’ocupació al qual podien adherirs-se totes les localitats que conformen el nostre territori. La despesa que proposava era la meitat de la prometuda mesos anteriors, quedant una xifra ridícula en comparació amb la greu situació que patim els valencians i les valencianes.

A Crevillent el govern del PP decideix sumar-se a aquesta iniciativa i oferta 76 ajudes per import de 1.125€ cada una per a la contractació de desocupats a Crevillent. En total, l’Ajuntament havia d’aportar un terç del programa que sumaven 28.500€.

Després d’una campanya de difusió i divulgació del pla, amb prorrogues incloses de terminis, el resultat ha sigut que de les 76 ajudes sols s’han pogut donar 27, havent de tornar a la Diputació  i a la Generalitat 18.375€ a cadascuna.

Per a Aitana Mas “Que sols hagen pogut donar el 35% de les ajudes que tenien previstes sent una localitat amb 5.000 aturats demostra que aquest pla d’ocupació no era més que un parche”. “Aquest pla presentava molts dubtes des què va ser anunciat pel president Fabra prova d’això és que sols 197 dels 542 municipis s’han adherit a aquest pla”.

Per a la edil Aitana Mas “Tenim davant un PP que ha ofegat a les famílies, que ha col·lapsat el sistema amb retallades, copagos, atur i que no sap com ha de rescatar a les persones”, “El PP s’omple la boca dient xifres de la macroeconomia però no aporta solucions que repercutisquen de manera directa en el dia a dia de les persones”, “Aquest pla no és més que un fracàs tant del PP de Crevillent com del PP de Fabra i Rajoy”.