Compromís no aprovarà cap revisió de preus pel manteniment dels jardins a Jarditec perquè no existeix cap contracte en vigor

Crevillent a 12 de febrer, Compromís no recolzarà la pujada en la revisió de preus presentada per Jarditec ja que considera que seria il·legal la seua aprovació, a més de resultar ser una pantomima organitzada i orquestrada pel propi Alcalde ja que tant l’empresa com aquest Govern saben molt bé que no procedeix cap tipus de revisió perquè no existeix contracte algun en vigor.

Per a aquest Grup Municipal resulta vergonyós escoltar a un Alcalde dir sense rubor i a so de bombo i platerets com si fóra un èxit personal que desestima la petició de jarditec de revisar els preus des de 2009.

La ciutadania ha de saber que aquesta empresa a l’empara del Govern Municipal del PP i del seu alcalde realitza els treballs de jardineria sense cobertura legal ni contractual alguna, per la qual cosa fa impossible la revisió de preus que seria il·legal, i per açò s’ha acudit de forma també discutible a pagar aquests serveis mitjançant el formulisme del reconeixement extrajudicial de crèdits sense ni tan sols comprovar si els serveis estaven sent prestat correctament.

Precisament considerem que tot açò és pur teatre ja que si és veritat que l’empresa ha tingut uns costos superiors només pot acudir a través de l’expedient de responsabilitat patrimonial, al que no li convé i que el propi Alcalde ha rebutjat en el Ple com a procediment de cobrament de l’empresa, entre altres raons perquè hauria d’acreditar la veracitat de tots els serveis que ha realitzat i deixaria en evidència amb seguretat al mateix Alcalde.

També oculta el Sr. Alcalde a la ciutadania que ha quedat demostrat que l’empresa no va complir amb tots els seus termes les clàusules del contracte en disposar d’un treballador menys dels estipulats en el contracte original, per la qual cosa invalida també qualsevol revisió de preus.

Però encara hi ha més, el portaveu municipal de Compromís en l’anterior comissió d’Hisenda ha preguntat al Govern si s’han estat pagant certificacions de serveis per mantenir la zona dels Alts del Pelut o el camp de futbol municipal. En tots dos no hi ha hagut cap tipus de manteniment des de fa anys, en el primer cas perquè està abandonat des de l’inici de la contractació i en el segon perquè es canvie la gespa natural per l’artificial.

Aquest grup ha sol·licitat que se’ns indique quan es modifique i revise el contracte original i qui ho va acordar ja que seria molt greu si durant la vigència del contracte i després des del 2009 s’han estat pagant certificacions per serveis que no han sigut prestats.

Totes aquestes qüestions encara no han sigut respostes i esperem que el Govern no demore les seues respostes i de compte que és la seua obligació i responsabilitat.

És evident que quan des de Compromís vam dir que la Comissió de recerca organitzada per l’Alcalde s’havia tancat en fals la demostració és que acaba de reconèixer que segueix oberta però sense responsables cap

Finalment indicar que l’Alcalde atès que porta 20 anys exercint el poder absolut ja perd fins a les formalitats i anuncia una decisió de l’Ajuntament que encara no s’ha produït ja que el Ple en el qual aprova aquesta revisió no s’ha realitzat, i que en tot cas no es tracta d’una decisió de l’Ajuntament, sinó d’una proposta del Govern Municipal del PP i del seu Alcalde que sotmetrà en el pròxim Ple per a la seua aprovació.

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *