El Grup Municipal de Compromís per Crevillent considera pobre i poc estimulant la programació de les festes realitzada per l’Ajuntament.

Per a Compromís l’escassa programació de festes realitzada per l’Ajuntament posa en evidència la incapacitat del Govern Municipal d’oferir a la població crevillentina una mica més del que organitzen les comparses.

Per a Aitana Más, Regidora de Compromís “la programació no varia, s’estanca en la seua mediocritat. Tot açò, a causa d’una més que evident falta de capacitat i treball per a dedicar-se a les festes, les obres, i la joventut. Afig Aitana Mes que el Sr. Candela aposta com sempre pel mínim esforç a l’hora d’organitzar les festes locals a pesar que són una de les cites anuals més importants per als crevillentins i les crevillentines.”

Segons la regidora ecosocialista les festes locals no és cenyir-se a copiar i pegar les activitats any rere any i més quan no funcionen i deixen de ser un atractiu per açò entenem que seria necessari una reactivació, una reformulació, un replantejament dels actes que organitza l’Ajuntament.

Sembla oblidar el Sr. Candela que les festes celebrades en aquests dies corresponen a les festes patronals i l’Ajuntament hauria d’aportar un programa atractiu d’actes i activitats lúdiques que anara complementària amb les quals organitzen els festers i en la qual tot els crevillentins i crevillentines puguen gaudir de les mateixes pertanguen o no a una de les comparses. Afirma la regidora de Compromís que la programació de les festes patronals 2013 igual que les que es vénen donant en anys anteriors no tenen en compte la situació econòmica de milers de crevillentins, i s’instal·la en la filosofia de qui vulga divertir-se que es pague la festa de la seua butxaca