Manifesta la Regidora Aitana Mes que Compromís no comparteix el criteri del PP a l’hora d’establir les prioritats en què carrers es reparen i quins es queden abandonades durant anys o no s’actua mai, com és el cas per posar un exemple en la zona de les C/ Llorens i Macha, que aquest grup ja ha demanat en reiterades ocasions que necessiten una actuació urgent ja que manquen d’urbanització no estan pavimentades i tenen uns serveis de clavegueram i aigua potables molt deficients, i fins al moment des del Govern del PP no s’ha mogut ni fet ni la mínima gestió sobre aquest tema.

A més manifesta Compromís que aquestes obres haurien d’haver-se realitzat a l’agost, que hi ha menys activitat i moviment en els carrers, Resulta incomprensible que ho fan al setembre que no solament molesta mes als veïns, sinó també causa molèsties i obstacles per a l’activitat comercial i per al repartiment i coincidint a més amb l’inici de l’escola, en tot cas o falta de planificació o simplement per a donar-se “autobombo”, les dues coses són reprotxables.

Compromís considera que el que ha de fer el Govern Municipal és menys propaganda i presentar un inventari de carrers i com estan i establir uns criteris i unes prioritats clares. A voltes una té la impressió de que sempre es reparen els mateixos carrers i a més en festes. El que posa de manifest un Govern populista però no un govern que treballa tots l’any i per a totes les persones.