El Grup Municipal de Compromís per Crevillent mostra la seua preocupació pel possible tancament a les vesprades del Centre de Salut de Crevillent en els mesos d’estiu.
A pesar que entre el personal del centre se sap que en els mesos de juliol i agost el centre estarà tancat a les vesprades a les consultes dels pacients, encara no s’ha donat a conèixer de forma oficial com va a ser l’horari d’atenció d’estiu.
Ja l’any passat, va estar tancat a les vesprades el que va suposar una pèrdua important en la qualitat del servei, a més d’un caos en l’atenció als matins en el qual les cues arribaven fins a meitat del carrer.
Compromís considera que els responsables sanitaris començant pel Regidor de Sanitat haurien d’informar ja clarament a la ciutadania de qual va a ser el servei que es va a prestar aquest estiu als pacients que ho necessiten, i no aplicar aquestes retallades que tant perjudiquen a la població.
Per a Compromís aquesta situació que ja es va produir l’any passat ve a sumar-se a la retallada en l’assistència de de el Suport Vital Bàsic (SVB) que ha suposat que es deixe de tenir amb base a Crevillent el servei d’ambulància durant la nit. Davant aquesta situació aquest grup demanarà al Govern Municipal, en el pròxim ple, que explique com va a ser el servei que es té previst donar i en tot cas que es mantinga l’horari de consultes durant tot el dia.