Compromís per Crevillent considera que el PP ha perdut els papers en el seu comportament polític a causa del desgovern i la falta de respostes als problemes dels ciutadans.

Per al Grup Municipal de Compromís l’eixida de to de la portaveu del PP Loreto Mallol en la polèmica sobre la liquidació del pressupost de 2012 té la paradoxa que en la mateixa declaració la portaveu del PP aquesta precisament fent el que injustament acusa a Compromis, que és a dir la coses a mig fer perquè no se sàpia la veritat.

Compromís reitera les seues paraules en l’anterior nota on literalment afirmàvem que “si bé és cert que els terminis per a aprovar les liquidacions vencien en primer lloc al març i els terminis de remissió de dades s’han anat prorrogant, també és cert que existeix un termini final efectiu perquè en cas d’incomplir es retindrien els ingressos estatals a favor de l’Ajuntament i aquest termini coincideix amb el qual ha manifestat l’Interventor en Comissió”. Per açò quan se’ns acusa de mentiders deuria la regidora dir en quina part del text no es diu la veritat.

És una dada objectiva que la circular de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies posa de manifest que fins al 30 i juny existeix un termini final que no s’ha incomplit i per tant que el perill que es poguera perdre l’aportació de l’Estat a l’Ajuntament no existia fa diverses setmanes, i que el que ha estat fent l’Alcalde sobre aquest tema és crear una alarma en principi innecessària.

Per açò reiterem la nostra valoració de considerar irresponsable i imprudent que l’Alcalde alarme innecessàriament a l’opinió pública dient que l’Ajuntament podria deixar d’ingressar les subvencions transferides per l’Estat.

Respecte a les desqualificacions de la Portaveu del PP Loreto Mallol Compromís no va a entrar en cap estratègia de desqualificació mútua que no interessa a la ciutadania, en tot cas la portaveu del PP hauria de centrar els seus esforços a exigir al govern al que ella mateixa forma part i al seu Alcalde a presentar per a la seua aprovació els Pressupostos d’enguany malgrat portar la meitat d’any i atès que hauria de ja començar a preparar-se els pressupostos del 2014 amb el que açò suposa de paràlisi i retard en la gestió municipal.