La partida del Boch no és un abocador

El Grup Municipal de Compromís per Crevillent va manifestar divendres passat en la Comissió d’Urbanisme la seua posició contrària a un centre de valorització de residus de construcció i demolició situat en la partida del Boch. Es tracta d’un centre de tractament de residus que pretén situar-se en sòl no urbanitzable i on es troben habitatges disseminats als quals se li causaria diverses molèsties.

Aquest tipus d’activitats han de centralitzar-se en una zona concreta de menor impacte i en tot cas dins dels polígons industrials amb els màxims controls i mesures per a evitar molèsties de tot tipus.

El regidor ecosocialista José Manuel Penalva també recorda que el passat mes d’octubre va ser rebutjada per la Consellería d’Infraestructures, Territori i Medi ambient una sol·licitud d’idèntiques característiques que pretenia instal·lar-se en la Partida del Maxant, i que si aquesta denegació està recorreguda i arribara a l’Ajuntament, COMPROMÍS s’oposaran amb els mateixos arguments.

El Grupo Municipal de Compromís per Crevillent manifestó el pasado viernes en la Comisión de Urbanismo su posición contraria a un centro de valorización de residuos de construcción y demolición situado en la partida del Boch. Se trata de un centro de tratamiento de residuos que pretende ubicarse en suelo no urbanizable y donde se encuentran viviendas diseminadas a los que se le causaría varias molestias.

Este tipo de actividades deben centralizarse en una zona concreta de menor impacto y en todo caso dentro de los polígonos industriales con los máximos controles y medidas para evitar molestias de todo tipo.

 

El concejal ecosocialista José Manuel Penalva también recuerda que el pasado mes de octubre fue rechazada por la Consellería de Infraestructuras, Territorio y Medio Ambiente una solicitud de idénticas características que pretendía instalarse en la Partida del Maxant, y que si esta denegación está recurrida y llegara al Ayuntamiento, COMPROMÍS  se opondrán con los mismos argumentos.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *