COMPROMÍS  per Crevillent considera una temeritat les retallades que està duent a terme la Conselleria de Sanitat en matèria d’emergències en els Suports d’Atenció Mèdica Urgent (SAMU), i al servei del Suport Vital Bàsic (SVB).
Dory Corts, regidor de COMPROMÍS, adverteix que amb aquesta retallada, que està previst a partir del pròxim dia 1 de març, es deixarà sense servei nocturn d’ambulàncies a diverses localitats de la província. Aquesta tindrà com a conseqüència l’augment del temps de resposta i la pèrdua de capacitat operativa en els serveis que presten, i per tant un augment del risc per als ciutadans que hagen de ser atesos.
Segons s’informava dissabte passat en els mitjans de comunicació, “en la comarca del Baix Vinalopó, emprats de les ambulàncies van assegurar ahir que el vehicle que cobreix les urgències a Crevillent deixarà d’estar operatiu en horari nocturn, en passar de 24 hores de servei diari a la meitat, a dotze”
Per a COMPROMÍS aquestes retallades en les ambulàncies van a traduir-se en un augment del temps de resposta. Una mica del que depèn la vida dels pacients que a més a Crevillent se sumen a una sèrie de deficiències en el servei d’atenció bàsica en el Centre de Salut que ja s’ha denunciant per aquest grup.
COMPROMÍS rebutja totalment aquestes retallades que a causa de la mala gestió econòmica del PP estem pagant ara els ciutadans amb retallades en qüestions tan bàsiques com aquesta. Des de COMPROMÍS proposarem en la Junta de Portaveus que en el Ple ordinari que se celebrarà avui que s’aprove per la via d’urgència una declaració publica de tots els Grups Municipals, perquè l’Ajuntament rebutge la retirada de servei d’ambulància nocturn.