Crevillent a 22 d’octubre, dissabte passat dia 20 es va reunir a Crevillent la Taula Nacional d’Iniciativa del Poble València, màxim òrgan d’adreça del partit.

En aquesta reunió s’analitze la situació política actual, així com les estratègies a seguir de cara al futur immediat davant les retallades socials ja aplicats pel Govern, i els que s’anuncien per part de la Generalitat, que es veuran agreujats per la reducció en l’aportació de l’estat en els Pressupostos Generals per a 2013.

Amb caràcter intern La Taula Nacional d’Iniciativa, ha acordat seguir impulsant el projecte de Compromís, recolzant el procés d’adscripció a la coalició, amb la finalitat de donar cabuda a tots aquells que sense pertànyer a cap dels partits que conformen la coalició, Bloc, Verds, Iniciativa, puguen integrar-se i participar de forma independent, així com reforçar la seua estructura central, i projectar Compromís com una força política amb alternatives a les polítiques generals i participar decididament en la configuració de les estructures locals i comarcals.

També es van valorar les dades de les recents enquestes que a nivell de País València donen un important avanç a Compromís que duplicaria la seua representació, així com la pèrdua de la majoria absoluta del PP.

Durant la reunió també es van detallar les pròximes activitats com la jornada de formació d’Iniciativa, i s’ha aprovat també una resolució de suport a la Vaga General del 14 de novembre. Convocada per CCOO i UGT i recolzada per la Cimera Social format per 150 organitzacions pretén respondre a la deterioració generalitzada que està provocant la política del Govern.

La decisió de celebrar la Taula Nacional d’Iniciativa a Crevillent respon a la voluntat d’aquesta formació de descentralitzar les seues reunions i donar protagonisme a les diferents localitats i comarques.

 

Mesa Nacional de Iniciativa del Poble Valencià en Crevillent.

Crevillent a 22 de octubre, el pasado sábado dia 20 se reunió en Crevillent la Mesa Nacional de Iniciativa del Poble Valencià, máximo órgano de dirección del partido.

En dicha reunión se analizo la situación política actual, así como las estrategias a seguir de cara al futuro inmediato ante los recortes sociales ya aplicados por el Gobierno, y los que se anuncian por parte de la Generalitat, que se verán agravados por la reducción en la aportación del estado en los Presupuestos Generales para 2013.

Con carácter interno La Mesa Nacional de Iniciativa, ha acordado seguir impulsando el proyecto de Compromís, apoyando el proceso de adscripción a la coalición, con el fin de dar cabida a todos aquellos que sin pertenecer a ninguno de los partidos que conforman la coalición, Bloc, Verds, Iniciativa, puedan integrarse y participar de forma independiente, así como reforzar su estructura central, y proyectar Compromís como una fuerza política con alternativas a las políticas generales y participar decididamente en la configuración de las estructuras locales y comarcales.

También se valoraron los datos de las recientes encuestas que a nivel de País Valencia dan un importante avance a Compromis que duplicaría su representación, así como la pérdida de la mayoría absoluta del PP.

Durante la reunión también se detallaron las próximas actividades como la jornada de formación de Iniciativa, y se ha aprobado también una resolución de apoyo a la Huelga General del 14 de noviembre. Convocada por CCOO y UGT y respaldada por la Cumbre Social formada por 150 organizaciones pretende responder al deterioro generalizado que está provocando la política del Gobierno.

La decisión de celebrar la Mesa Nacional de Iniciativa en Crevillent responde a la voluntad de esta formación de descentralizar sus reuniones y dar protagonismo a las diferentes localidades y comarcas.